Bakan Yumaklı Taşköprü’de Konuştu: Tarım ve Ormancılık Ön Planda

Bakan Yumaklı, Taşköprü’de Tarımın Önemine Dikkat Çekti

Bakan Yumaklı, Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde düzenlenen AK Parti mitinginde konuşarak Taşköprü’nün tarımsal ürünleri ile ön plana çıktığını vurguladı. Taşköprü’de üretilen ürünlerin emeklerinin zayi olmaması için gerekli işlemlerin yapılması gerektiğini belirtti.

ORMÖY Faaliyetleri ve Ormancılığa Destek

Bakan Yumaklı, Taşköprü’ye ayırdıkları 227 milyon liralık ORKÖY faaliyetleriyle ilgili destek hakkında açıklamalarda bulundu. Taşköprü’nün orman şehri olduğunu vurgulayan Bakan Yumaklı, ormancılık yapan köylülere yönelik farklı desteklerin de olacağını ifade etti.

Yerel Yönetimler ve Seçimler Hakkında Açıklamalar

Bakan Yumaklı, yerel seçimlerin önemine değinerek, 19 ilçenin ve Kastamonu merkezinin AK Parti’nin gerçek belediyeciliğine kavuşacağını belirtti. Yumaklı, milletin Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkiye’nin ikinci yüzyılını inşa etme vazifesini verdiğini hatırlatarak, Taşköprü ve Kastamonu için büyük projelerin hayata geçirileceğini söyledi.

Bakan Yumaklı, Taşköprülülerden İstanbul’daki yakınlarını da aramalarını isteyerek, 31 Mart’ta Taşköprü’ye, Kastamonu’ya ve İstanbul’a bir bayram yaşatmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Bakan Yumaklı Taşköprü’de Konuştu: Tarım ve Ormancılık Ön Planda için yorumda bulun

    Bakan Yumaklı Taşköprü’de Konuştu: Tarım ve Ormancılık Ön Planda için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Bakan Yumaklı Taşköprü’de Konuştu: Tarım ve Ormancılık Ön Planda için ilk yorumu yapabilirsin.