Türkiye Şampiyonası'nda İzmit'i temsil edecekler

İzmit Belediyesi Yüzme Takımı, İstanbul Anadolu Grubu elemelerinde başarılı olarak Türkiye Şampiyonası finallerine katılmaya hak kazandı

KOCAELİ (İGFA) – Spor ve sporcunun dostu İzmit Belediyesi, birçok branş dalında sportif faaliyetlerine devam ediyor. Yüzme branşında da çalışmalarına devam eden İzmit Belediyespor sporcuları, ülke genelinde birçok başarıya imza attı.

Bu kapsamda Türkiye’nin 5 farklı şehrinde yapılan 11-12 yaş bölge finallerine toplam 2 bin 71 sporcu katıldı. İstanbul Anadolu Grubunda yer alan İzmit Belelediyespor sporcuları İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Düzce ve Sakarya’dan gelen 496 sporcuyla yarıştı. 9 sporcu ile katılım sağlanan yarışmalarda bütün sporcularımız barajları geçerek madalya almaya hak kazandı.

11 yaş grubunda başarı olan sporcular 24-26 Kasım tarihlerinde Samsun’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti. 12 yaş grubunda başarılı olan sporcular ise 01-03 Aralık tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Türkiye finallerine gitmeye hak kazandı. Sporcular ve antrenörler, kendilerine her türlü imkanı sunan Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ettiler.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Türkiye Şampiyonası'nda İzmit'i temsil edecekler için yorumda bulun

    Türkiye Şampiyonası'nda İzmit'i temsil edecekler için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Türkiye Şampiyonası'nda İzmit'i temsil edecekler için ilk yorumu yapabilirsin.