Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kriz Sonrası İstifa Etti

Patiswiss Markasının Çikolatasıyla Patlak Veren Kriz

Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, markayı krize sürükleyen gelişmelerin ardından istifa ettiğini duyurdu. Tunaoğlu’nun istifasının arkasında, markanın ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair bir tüketici paylaşımına verdiği tepkinin yarattığı tartışmalar yer alıyor.

İstifa Açıklaması

Tunaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüketicilerden birine verdiği hatalı cevap nedeniyle özür dileyerek istifa ettiğini belirtti. Kendisini misyon edindiği kadın istihdamını ve iş hayatındaki eşitliği savunarak hemcinsine verdiği hatalı cevabın savunulamayacağını vurgulayan Tunaoğlu, istifa kararını samimi bir özür olarak gördüğünü ifade etti. Tunaoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı royalbet spor bahisleri bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime verdiğim hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden sonrasında da tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum.” Tunaoğlu, istifasını şu cümlelerle duyurdu: “Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği yönetim kurulunun kararıyla hızlıca ilan edilecektir.”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kriz Sonrası İstifa Etti için yorumda bulun

    Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kriz Sonrası İstifa Etti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Patiswiss CEO’su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Kriz Sonrası İstifa Etti için ilk yorumu yapabilirsin.