Osmaniye’de Aile İçi Kavgada Ölümler ve Tutuklama

Yusuf Ö’nün Torunu Çiğdem Ö, Hastanede Hayatını Kaybetti

Osmaniye’de aile arasındaki kavgada tüfekle vurularak ağır yaralanan Yusuf Ö’nün torunu Çiğdem Ö, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Erol Ö. Tutuklandı, Geniş Güvenlik Önlemleri Altında Adliyeye Sevk Edildi

Olayda tüfekle ağabeyi Yusuf, yengesi Rabia ve ağabeyinin torunu Çiğdem Ö’yü öldürüp 3 kişiyi yaralayan Erol Ö’nün emniyetteki işlemleri tamamlandı. Zanlı, geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Yusuf ve Rabia Ö. Çiftinin Cenazeleri Toprağa Verildi

Hayatını kaybeden Yusuf Ö. ve eşi Rabia Ö’nün cenazeleri, Gebeli Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Olayda 3 Kişi Yaralandı, Erol Ö. Gözaltına Alındı

Gebeli Mahallesi’nde aile arasında çıkan tartışmada Erol Ö’nün tüfekle ateş açması sonucu ağabeyi Yusuf Ö, yengesi Rabia Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. Birgül Ö, Çiğdem Ö. ve Soner Ö. ile Halil İbrahim T. yaralandı. Erol Ö. ise polis ekiplerince gözaltına alındı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Osmaniye’de Aile İçi Kavgada Ölümler ve Tutuklama için yorumda bulun

    Osmaniye’de Aile İçi Kavgada Ölümler ve Tutuklama için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Osmaniye’de Aile İçi Kavgada Ölümler ve Tutuklama için ilk yorumu yapabilirsin.