NBA’de Milwaukee Bucks, Chicago Bulls’u Yendi!

Giannis Antetokounmpo Liderliğinde Bucks Zaferi

Amerikan Basketbol Ligi’nde (NBA) heyecan dolu bir maç yaşandı. Milwaukee Bucks, deplasmanda Chicago Bulls’u 113-97 mağlup etti. Bucks’ın yıldızı Giannis Antetokounmpo, 46 sayı, 16 ribaunt, 6 asistle muhteşem bir performans sergiledi. Bu galibiyetle Bucks, üst üste 5. kez kazanırken, bu sezon 40. galibiyetini elde etti. Damian Lillard, Patrick Beverley, Brook Lopez ve Bobby Portis de takımlarına katkı sağladılar.

Bulls’ta Onuralp Bitim’in Performansı

Bulls’ta milli basketbolcu Onuralp Bitim, 6 sayı, 4 ribaunt ve 1 asistle maçı tamamladı. Coby White, Nikola Vucevic, Ayo Dosunmu ve DeMar DeRozan da takımlarının skor yükünü çektiler. Ancak Bucks karşısında galibiyet elde edemediler.

Celtics Evinde Net Galip

Doğu Konferansı lideri Boston Celtics, sahasında Dallas Mavericks’i 138-110 mağlup ederek bu sezon 47. galibiyetini aldı. Jayson Tatum, Jaylen Brown ve Kristaps Porzingis’in performanslarıyla Celtics, etkili bir oyun ortaya koydu. Luka Doncic’in “triple double” performansı ise Mavericks’e yetmedi.

Diğer Sonuçlar

  • Philadelphia 76ers-Charlotte Hornets: 121-114
  • Detroit Pistons-Cleveland Cavaliers: 100-110
  • Toronto Raptors-Golden State Warriors: 105-120
  • Memphis Grizzlies-Portland Trail Blazers: 92-122
  • New Orleans Pelicans-Indiana Pacers: 129-102
  • Minnesota Timberwolves-Sacramento Kings: 120-124 (uzatmada)
  • Los Angeles Clippers-Washington Wizards: 140-115

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. NBA’de Milwaukee Bucks, Chicago Bulls’u Yendi! için yorumda bulun

    NBA’de Milwaukee Bucks, Chicago Bulls’u Yendi! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak NBA’de Milwaukee Bucks, Chicago Bulls’u Yendi! için ilk yorumu yapabilirsin.