NBA Maçlarında Rockets, Heat’e Mağlup Oldu

Alperen Şengün’ün Performansı Yetmedi

Bu sezon etkileyici bir performans sergileyen Alperen Şengün, Miami Heat karşısında takımının galibiyetine yetmedi. Batı Konferansı’nda haftanın oyuncusu seçilen milli basketbolcu, maçta 22 sayı, 11 ribaund, 2 asist ve 3 top çalma ile “double-double” yapmasına rağmen takımı Rockets, 7 sayı farkla mağlup oldu. Heat’te ise Tyler Herro 28 sayı kaydederken, Bam Adebayo da 22 sayıyla önemli bir rol oynadı.

Pacers, Celtics’i Mağlup Etti

Indiana Pacers, evinde ağırladığı extrabet Boston Celtics’i 133-131 mağlup ederken, ev sahibi takımdan Bennedict Mathurin 26 sayı üreterek galibiyete katkı sağladı. Tyrese Haliburton ise ikinci çeyrekte yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle oyuna devam edemedi. Celtics’te ise Jaylen Brown’ın 40 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.

Sonuçlar

  • Charlotte Hornets-Chicago Bulls: 112-119 (Uzatma)
  • Indiana Pacers-Boston Celtics: 133-131
  • Washington Wizards-Oklahoma City Thunder: 128-136
  • Miami Heat-Houston Rockets: 120-113
  • Milwaukee Bucks-Utah Jazz: 116-132
  • Los Angeles Clippers-Phoenix Suns: 138-111

Ja Morant, Sezonu Kapattı

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Memphis Grizzlies’in yıldız oyuncusu Ja Morant, sakatlığı nedeniyle geri kalan sezonu forma extrabet giriş giyemeyecek. Grizzlies’ten yapılan açıklamada, sağ omzundan ameliyat olacağı belirtilen Morant’ın 2024-2025 sezonuna kadar tamamen iyileşmesinin beklenildiği ifade edildi. Morant daha önce sosyal medya hesabında silah tuttuğu paylaşımlar nedeniyle 25 maç men cezası almış ve geçtiğimiz ay sahalara geri dönmüş olan genç oyuncu, şimdi ise sakatlık sebebiyle sezonu kapatmak zorunda kaldı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. NBA Maçlarında Rockets, Heat’e Mağlup Oldu için yorumda bulun

    NBA Maçlarında Rockets, Heat’e Mağlup Oldu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak NBA Maçlarında Rockets, Heat’e Mağlup Oldu için ilk yorumu yapabilirsin.