İzmir Buluşmaları’nda AK Parti’den İzmir’e Yatırım ve Gelişme Müjdeleri

Bolat: İzmir’e Yeni Fabrikalar ve Yatırımlar Geliyor

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İzmir Buluşmaları iftar programında konuşan Bolat, İzmir’in gerçek belediyecilikle tanışmasını temenni etti. Bolat, Hamza Dağ’ın hukukçuluğunun yanı sıra ülkenin her alanında proje üreten biri olduğunu vurgulayarak, ortak payda olan inanç, vatan, bayrak ve milletin birliğini yüceltecek sonuçların ülkeye nasip olmasını diledi. Hükümetin İzmir’i hiçbir zaman hizmetsiz bırakmadığını vurgulayan Bolat, Batı Anadolu Serbest Bölgesi için toplam 2 milyar dolar yatırım yapılacağını, 200 fabrikanın kurulacağını ve 20 bin insanın orada çalışacağını belirtti.

Enflasyon Azaltılacak, Dış Ticaret Dengelenecek

Bolat, COVID-19 ve diğer olumsuz etkilerle mücadele eden Türkiye’nin enflasyon sorununu çözmek için çalıştıklarını belirtti. Ortalama Vadeli Program ile 2026 sonunda enflasyonun tek haneli rakama düşürüleceğini vurgulayan Bolat, dış ticaret açığını azaltarak ekonomik dengeleri sağlama çabasında olduklarını ifade etti.

İzmir’e Yatırım ve Gelişme Sözü

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir’i ticaret, iş, yatırım, finans ve turizm başkenti yapmayı hedeflediklerini belirterek, şehri daha güvenli ve konforlu hale getireceklerini söyledi. Dağ, bilişim, yenilenebilir enerji ve sağlık turizmi gibi stratejik alanlara odaklanarak İzmir’in ekonomisini daha da parlatacaklarını açıkladı.

AK Parti Konak Belediye Başkan adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ise İzmir’de ticaretin kalbi olan Konak’ın kalkınması için çalışacaklarını ve şehrin potansiyelini harekete geçirerek Türkiye ekonomisine katkı sağlayacaklarını belirtti.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı ise İzmir’in ihracatta gerilemesine dikkat çekerek, şehrin tekrar yükselmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Ekonomi
  • İzmir Buluşmaları’nda AK Parti’den İzmir’e Yatırım ve Gelişme Müjdeleri
  1. İzmir Buluşmaları’nda AK Parti’den İzmir’e Yatırım ve Gelişme Müjdeleri için yorumda bulun

    İzmir Buluşmaları’nda AK Parti’den İzmir’e Yatırım ve Gelişme Müjdeleri için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İzmir Buluşmaları’nda AK Parti’den İzmir’e Yatırım ve Gelişme Müjdeleri için ilk yorumu yapabilirsin.