Galatasaray, Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı

Fenerbahçe Maçı Hükmen Galatasaray’ın

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa mücadelesi, Fenerbahçe futbolcularının 2. dakikada sahadan çekilmesiyle tatil edildi. Bu durumda Galatasaray, maçı hükmen kazanarak şampiyon oldu.

İki Kupa Cumhuriyet’in 100. Yılında Müzede

Cimbom, bu başarıyla Cumhuriyet’in 100. yılında müzesine 2 kupa birden eklemiş oldu. Bu büyük başarıyla Galatasaray, tarihine bir zafer daha ekledi.

Şanlıurfa’da Güzel Bir Gezi

Galatasaray, Şanlıurfa’da oynanan maçtan ve kazanılan kupadan fazlasını elde etti. Yönetim, teknik ekip ve futbolcular, bölge halkıyla bir araya gelerek moral verdi ve unutulmaz anlar 1xbet giriş yaşadı.

Bölge Halkı Galatasaray’ı Bağrına Bastı

Geçen yıl yaşanan depremlerden etkilenen Şanlıurfa halkı, Galatasaray’ı heyecanla bekledi ve takımı coşkuyla karşıladı. Başkan Dursun Özbek ve ekibi, futbolcuları buna layık bir şekilde maça hazırladı.

Taraftarlarla Coşku Dolu Kutlama

Maçın ardından kazanılan kupa, önce taraftarlarla büyük bir coşkuyla kutlandı. Ardından oynanan antrenman maçında tribünler, yıldız futbolcuları izleme fırsatını yakaladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Galatasaray, Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı için yorumda bulun

    Galatasaray, Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Galatasaray, Süper Kupa’yı Hükmen Kazandı için ilk yorumu yapabilirsin.