ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final’e Ev Sahipliği Yapacak

ÇBK Mersin, Şampiyonluk İçin Hedef Belirledi

ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde art arda ikinci defa Dörtlü Final’e yükselerek, şampiyonluk için ev sahipliği yapacağı turnuvada mücadele edecek.

2013 Akdeniz Oyunları Salonu Ev Sahipliği Yapacak

17. Akdeniz Oyunları için kullanılan Servet Tazegül Spor Salonu, 12-14 Nisan tarihleri arasında dört takımın katılacağı turnuvaya ev sahipliği yapacak.

ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü’den Açıklamalar

ÇBK Mersin Genel Koordinatörü Ender Ünlü, Dörtlü Final’e ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirterek, “En güçlü aday bizdik ve ev sahipliği bize verildi. Mersin’de çok güzel bir organizasyon yapacağız.” dedi.

Salon FIBA Standartlarında

Ünlü, müsabakaların oynanacağı Servet Tazegül Spor Salonu’nun FIBA standartlarına uygun olduğunu belirterek, “Ufak düzenlemelerimizi de o tarihe kadar yapacağız.” açıklamasında bulundu.

Kupa Mersin’de Kalacak

Ünlü, “Takımımız, seyirciyi gördüğünde çok daha büyük şevkle oynuyor. O kupa buraya gelecek ve burada kalacak. Geri göndermeyeceğiz, müzemize koyacağız.” ifadelerini kullandı.

Heyecanlı ve İstekli Bir Takım

Ünlü, “Rakibimiz küçümsenecek bir takım değil. Hem Türkiye hem de Avrupa’da ligi domine etmiş bir takım. Heyecanlı ve istekliyiz, her şeyimiz hazır.” şeklinde konuştu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final’e Ev Sahipliği Yapacak
  1. ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final’e Ev Sahipliği Yapacak için yorumda bulun

    ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final’e Ev Sahipliği Yapacak için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ÇBK Mersin, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final’e Ev Sahipliği Yapacak için ilk yorumu yapabilirsin.