Beşiktaş, Konyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü

Teknik Direktör Fernando Santos Yönetiminde Antrenman Gerçekleştirildi

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. İlk 20 dakikası basına açık olan antrenman, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirildi.

Antrenman Isınma ve Esneme Hareketleriyle Başladı

Antrenman, oyuncuların ısınma ve esneme hareketleriyle başladı. Bu kısım, sakatlıkların önlenmesi ve oyuncuların vücutlarını hazır hale getirmek amacıyla yapıldı.

Top Kapma ve Pas Çalışmalarıyla Devam Etti

İdmanın devamında, oyuncular 3 gruba ayrılarak top kapma ve pas çalışmaları yaptı. Bu çalışmalar, oyuncuların pas trafiği, top kontrolü ve hızlı düşünme becerilerini geliştirmeyi amaçladı.

Taktik Organizasyonlar Üzerinde Duruldu

Antrenmanın basına kapalı bölümünde, teknik direktör Santos’un taktik organizasyonlar üzerinde durduğu bildirildi. Bu bölümde, takımın maça özel taktiksel planlamalarını yapması ve oyuncuların bu planları uygulaması hedeflendi.

Sakat Oyuncular Katılmadı, Masuaku İlk Antrenmanına Çıktı

Beşiktaş’ta sakatlıkları bulunan Rachid Ghezzal, Tayfur Bingöl, Salih Uçan, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu antrenmana katılmadı. Ancak, uzun bir aradan sonra Afrika Uluslar Kupası’ndan dönen Demokratik Kongolu futbolcu Arthur Masuaku, takımla ilk antrenmanına çıktı.

Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş, yarın Tüpraş Stadı’nda yapacağı idmanla Konyaspor müsabakasının hazırlıklarına devam edecek. Takımın maça en iyi şekilde hazırlanması ve galibiyet için çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş, Konyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü için yorumda bulun

    Beşiktaş, Konyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş, Konyaspor Maçının Hazırlıklarını Sürdürdü için ilk yorumu yapabilirsin.