Beşiktaş, Kayserispor ile Golsüz Berabere Kaldı

Beşiktaş, Yeni Transferlerle Kayserispor Deplasmanında

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş, Kayserispor deplasmanına konuk oldu. Maçta beklentilerin altında kalan Beşiktaş, 0-0’lık beraberlikle sahadan ayrıldı. Son maçında Trabzonspor’u mağlup ederek üçüncülük yarışında önemli bir başarı elde eden Beşiktaş, Joe Worrall, Ernest Muçi ve Al Musrati gibi yeni transferlerini sahaya sürdü.

Golsüz Beraberlikle Biten Maçta İki Takım da Etkisiz Kaldı

İlk yarıda iki takım da temkinli bir oyun sergilerken, ikinci yarıda da durum değişmedi. Beşiktaş sadece 1 isabetli şutla maçı tamamlarken, ev sahibi Kayserispor ise maçın son 10 dakikasında kurduğu baskıda gol bulamadı. Bu sonuçla birlikte maç 0-0 berabere sona erdi.

Beşiktaş’ın Gol Sıkıntısı Devam Ediyor

Beşiktaş, Kayserispor maçıyla birlikte son 5 lig maçının dördüncüsünü de gol atamadan tamamlamış oldu. İki takım arasında 17 yıl sonra bir mücadele golsüz sona erdi ve Kayserispor 9 maç sonra kalesini gole kapattı. Kayserispor aynı zamanda galibiyet hasretini 10 maça çıkardı.

Maç Detayları

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Kadir Sağlam, Mustafa Sönmez, Serkan Çimen

Mondihome Kayserispor

Bilal Bayazıt, Arif Kocaman, Jeanvier, Carole, Mehmet Eray Özbek (Dk. 75 Ramazan Civelek), Gökhan Sazdağı, Bourabia, Cardoso, Shukurov (Dk. 63 Ali Karimi), Morte, Nazon

Beşiktaş

Mert Günok, Necip Uysal, Worrall, Onur Bulut, Zainutdinov (Dk. 82 Emrecan Terzi), Amartey, Gedson Fernandes, Muçi, Muleka (Dk. 82 Rebic), Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun (Dk. 66 Al Musrati)

Sarı kartlar: Dk. 41 Bourabia, Dk. 62 Gökhan Sazdağı, Dk. 89 Arif Kocaman (Mondihome Kayserispor)

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Beşiktaş, Kayserispor ile Golsüz Berabere Kaldı için yorumda bulun

    Beşiktaş, Kayserispor ile Golsüz Berabere Kaldı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş, Kayserispor ile Golsüz Berabere Kaldı için ilk yorumu yapabilirsin.