Beşiktaş – Antalyaspor Maçında Futbol Sahasında Ender Görülen Olaylar Yaşandı

Beşiktaş’ın Uzatma Dakikalarında Yaşadığı İnanılmaz Anlar

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Beşiktaş ile Bitexen Antalyaspor arasında oynanan karşılaşmada son dakikalarda futbol sahalarında ender rastlanan olaylar yaşandı. Maçın 90+11. dakikasında Antalyaspor’un 2-1 üstünlüğü sürerken Beşiktaş’ın kazandığı köşe vuruşunda kaleci Mert Günok’un rakip ceza sahasına gelmesi ilginç bir anı yaşattı.

Kaleci Mert Günok’un Sıradışı Hareketi

Rashica’nın kullandığı köşe vuruşunda kaleci Mert Günok’un arka direkte yaptığı kafa vuruşunda top, Naldo’dan döndü. Hakem Burak Pakkan, VAR’ın uyarısı üzerine topun Naldo’nun koluna çarpması nedeniyle penaltı kararı verdi.

Rashica’nın İnanılmaz Hatası

Kaleci Mert Günok’un takımına kazandırdığı penaltı zaten ender rastlanan bir olaydı. Ancak Rashica’nın penaltı vuruşunda yaşananlar izleyenleri şaşırttı. Rashica, topu ağlara gönderdi ancak hakem, vuruş öncesinde iki ayağıyla da topa temas etmesi nedeniyle golü geçersiz saydı.

Santos’un Değerlendirmesi

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Santos, Rashica’nın kaçırdığı penaltıya değinerek, “İdmanlarda sürekli Rashica penaltı atıyor. Penaltı kaçırdığını da görmedim. Bizim penaltı sıralamamız Cenk, Rashica, Semih, Aboubakar. Bugün penaltıda garip bir durum oldu” şeklinde konuştu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Beşiktaş – Antalyaspor Maçında Futbol Sahasında Ender Görülen Olaylar Yaşandı
  1. Beşiktaş – Antalyaspor Maçında Futbol Sahasında Ender Görülen Olaylar Yaşandı için yorumda bulun

    Beşiktaş – Antalyaspor Maçında Futbol Sahasında Ender Görülen Olaylar Yaşandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Beşiktaş – Antalyaspor Maçında Futbol Sahasında Ender Görülen Olaylar Yaşandı için ilk yorumu yapabilirsin.