Avrupalı Tarzan'dan bir zafer daha

Potanın Tarzanları, FIBA Europe Cup E grubunda İsveç’te Norrkoping Dolphins’i ikinci yarıda ortaya koyduğu etkili oyunla 90-77’lik skorla rahat mağlup etti.

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, FIBA Europe Cup E grubu 5’inci maçında Norrkoping Dolphins ile deplasmanda karşılaştı.

Karşılaşmayı Kulüp Başkanı Bora Çaylan da tribünde takip ederken ilk periyot 23-21’lik skorla yeşil-beyazlı takımın üstünlüğüyle geçildi. İlk yarıyı 49-42 önde kapatan Tarzanlar’da Pako Cruz 14, Ayberk Olmaz ve Dorukhan Engindeniz de devreye girilmeden 10’ar sayıyla çift haneli skor üretti.

İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren yeşil-beyazlı takım, final periyoduna 64-55 önde gitti. Final periyodunda da rakibinin kendisine yaklaşmasına izin vermeyen Tarzanlar, 90-77’lik skorla galip ayrılarak bir Avrupa Zaferine daha imza attı.

SKOR DAĞILIMI

Pako Cruz 31 sayı, 8 asist ile turnuvanın en iyi performanslarından birine imza atarken Ayberk Olmaz 15 sayı, James Anderson 13 sayı, 7 ribaunt, Emanuel Terry 12 sayı, Dorukhan Engindeniz 10 sayı, Ryan Luther 6 sayı, Berkay Sinirlioğlu 2 sayı, Ege Arar da 1 sayı ile maçı tamamladı.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Avrupalı Tarzan'dan bir zafer daha için yorumda bulun

    Avrupalı Tarzan'dan bir zafer daha için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Avrupalı Tarzan'dan bir zafer daha için ilk yorumu yapabilirsin.