Adana Çukurova’da 12. Portakal Çiçeği Festivali Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Adana’da Binlerce Kişinin Katılımıyla Renkli Bir Kortej Yürüyüşü Gerçekleşti

Adana Çukurova’da her yıl düzenlenen ve bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Festivali kapsamında bugün heyecan dolu bir kortej yürüyüşü düzenlendi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ünlü İsimler Korteje Eşlik Etti

Seyhan ilçesi Atatürk Parkı önünde başlayan korteje binlerce kişi katıldı. Süslenen araçlar ve göz alıcı kostümleriyle dikkat çeken yüzlerce kişi, korteji izleyenleri selamladı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve birçok ünlü isim de korteje katılarak renkli görüntülere eşlik etti.

Müzik ve Dansla Dolu Renkli Bir Şenlik

Kortej yürüyüşü sırasında vatandaşlar, müzik eşliğinde dans ederek eğlenceli bir gün geçirdi. Festival kapsamında oluşturulan renkli görüntüler, katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Uğur Mumcu Meydanı’nda son bulan yürüyüş, festival coşkusunu tüm şehre taşıdı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Magazin
  • Adana Çukurova’da 12. Portakal Çiçeği Festivali Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi
  1. Adana Çukurova’da 12. Portakal Çiçeği Festivali Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi için yorumda bulun

    Adana Çukurova’da 12. Portakal Çiçeği Festivali Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Adana Çukurova’da 12. Portakal Çiçeği Festivali Kapsamında Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi için ilk yorumu yapabilirsin.