Zonguldak’ta Ev Yangınında Faruk Dombay Hayatını Kaybetti

Yangın İhbarı Üzerine Hızlı Müdahale

Zonguldak’ta yaşayan Faruk Dombay’ın evinde, henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangını fark eden vatandaşların hemen ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Müdahalesi Sonucu Söndürüldü

İhbarın ardından olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alevlere hızlı bir şekilde müdahale etti ve yangını kontrol altına aldı. İtfaiye ekibi, evin içerisine girdiğinde, yanmış bir cansız bedenle karşılaştı.

Faruk Dombay’ın Hayatını Kaybettiği Belirlendi

Yapılan incelemeler sonucunda, yangında hayatını kaybeden kişinin Faruk Dombay olduğu tespit edildi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Dombay’ın cansız bedeni, otopsi için Atatürk Devlet Hastanesine götürüldü.

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Faruk Dombay’ın cenazesi, bugün ikindi vakti Karadon Camisinde kılınan namazın ardından son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları, dostları ve sevenleri, Dombay’ı son kez uğurlayarak acılarını paylaştı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Zonguldak’ta Ev Yangınında Faruk Dombay Hayatını Kaybetti için yorumda bulun

    Zonguldak’ta Ev Yangınında Faruk Dombay Hayatını Kaybetti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Zonguldak’ta Ev Yangınında Faruk Dombay Hayatını Kaybetti için ilk yorumu yapabilirsin.