YÖK Uluslararası Araştırma Bursu Başvuruları Başladı

Doktora Öğrencileri ve Araştırmacılara Destek

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından yapılan açıklamaya göre, doktora öğrencileri ve araştırmacıların uluslararası standartlarda araştırma yapmalarını teşvik etmek amacıyla geçen yıl başlatılan Uluslararası Araştırma Projeleri’nin burs başvuruları başladı.

Detaylar ve Başvuru Süreci

Uluslararası Araştırma Projeleri kapsamında yer alan Akademik Birikim Programı, Doktora Sonrası Araştırma Programı, Genç Beyinler Programı ve uluslararası bilim insanları için Yükseköğretim Kurulu Destek Programı’ndan faydalanan doktora öğrencileri ve araştırmacılar, 2024 yılı için aylık 30 bin TL burs ve 15 bin TL ulaşım desteği alacaklar.

Başvuru Süreci ve Son Tarih

YÖK’ün belirlediği takvime göre, Uluslararası Araştırma Bursu başvuruları 4 Mart tarihinden itibaren alınmaya başlandı ve 26 Nisan tarihine kadar devam edecek. Doktora öğrencileri ve araştırmacılar, bu süreçte başvurularını yaparak uluslararası alanda araştırmalarına destek bulabilecekler.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. YÖK Uluslararası Araştırma Bursu Başvuruları Başladı için yorumda bulun

    YÖK Uluslararası Araştırma Bursu Başvuruları Başladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak YÖK Uluslararası Araştırma Bursu Başvuruları Başladı için ilk yorumu yapabilirsin.