Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencileri Üzecek Ara Tatil Açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İkinci Dönem Ara Tatil Tarihini Açıkladı

Öğrencilerin ve öğretmenlerin dinlenmesi ve motivasyonunu artırmak amacıyla gerçekleştirilen ara tatil için kaldırılma iddiaları gündeme gelmesinin ardından, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den öğrencileri üzecek açıklama geldi. Bakan Tekin, ikinci dönem ara tatilinin 8 Nisan 2024 Pazartesi ile 12 Nisan 2024 Cuma tarihleri arasında yapılacağını duyurdu.

İkinci Ara Tatil ve Bayram Tatili

İkinci ara tatilin, 2024 yılında Ramazan Bayramı tatiliyle denk gelecek olması nedeniyle uygulanmayacağı bekleniyor. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, bu durumu şu şekilde açıkladı: “İkinci dönemde biraz olmayacak gibi duruyor.” Bakan Tekin, ara tatillerle ilgili çalışmaların devam ettiğini ve İzleme Değerlendirme birimi tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda karar verileceğini belirtti.

Bakan Tekin, ara tatillerle ilgili yapılan anketlerin aslında İzleme Değerlendirme birimi tarafından rutin olarak yapılan değerlendirmeler olduğunu söyledi. Bu değerlendirmeler sonucunda alınacak verilerin üzerinden geçildikten sonra ara tatillerle ilgili kararların verileceğini ifade etti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencileri Üzecek Ara Tatil Açıklaması
  1. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencileri Üzecek Ara Tatil Açıklaması için yorumda bulun

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencileri Üzecek Ara Tatil Açıklaması için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’den Öğrencileri Üzecek Ara Tatil Açıklaması için ilk yorumu yapabilirsin.