Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Eleştirileri

Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Ağır Eleştirileri

Tecrübeli Hollywood yapımcısı Carol Baum, genç aktris Sydney Sweeney hakkında ağır yorumlarda bulundu. Baum, Güney Kaliforniya Üniversitesi’nde yardımcı profesör olarak görev yapıyor ve öğrencileriyle Sweeney hakkında konuştu.

Baum’un Eleştirileri ve Tartışma

Baum, sınıfında öğrencilerine “Bu kızı bana açıklayın” diyerek Sweeney’i eleştirdi. Güzel olmadığını iddia eden ve rol yapamadığını savunan Baum, tartışma yarattı. Bir öğrencinin sorduğu “Eğer o da içinde olduğu için filminizi yaptırabilseydiniz, bunu yapar mıydınız?” sorusu ise herkesi düşündürdü.

Oyuncunun Temsilcisinin Açıklaması

ABD’li oyuncu Sydney Sweeney’nin temsilcisi, Baum’un sözlerine tepki göstererek, “Uzmanlığını ve deneyimini paylaşacak konumda olan bir kadının başka bir kadına saldırması üzücü” dedi. Baum’un öğrencilerine bu şekilde konuşmasını eleştiren temsilci, kadın yapımcıya yapılan eleştirilerin karakteri hakkında ipuçları verdiğini söyledi.

Baum’un Pişmanlığı

Carol Baum, yaptığı açıklamalardan sonra TMZ’ye pişman olduğunu belirterek, normalde bir oyuncu hakkında bu şekilde olumsuz konuşmadığını ifade etti. Eleştiri ve tepkiler üzerine Baum’un sözlerinden geri adım attığı belirtildi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Eleştirileri için yorumda bulun

    Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Eleştirileri için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Hollywood Yapımcısı Carol Baum’un Eleştirileri için ilk yorumu yapabilirsin.