Diz Kireçlenmeleri İçin Proteze Alternatif Kök Hücre

Kök hücre tedavileri yaygın olarak dizlerde, kalçalarda ya da farklı eklem yerlerinde oldukça etkilidir. Kök hücreler her insan vücudunda kemik ilikleri ya da yağ dokularında bulunan kendi kendine bölünebilen, çoğalabilen ve yerleştirilen doku özelliğini elde ederek kendini yenileyen öncü ve güçlü bir hücredir. Özellikle dize kök hücre tedavisi ilerleyen yaşlarda, aşırı kilo ya da kaza gibi durumlarda diz kapaklarında meydana gelen kireçlenme, zedelenme, kırık, ezilme gibi durumlarda kök hücre tedavileri oldukça etkili ve zahmetsizdir. Tedavi süresi boyunca sabırla dize enjekte edilen kök hücrenin yenilenme aşamasını tamamlamasını beklenmesi gerekir.

Dizlere Kök Hücre Tedavisi Nasıl Gerçekleştirilir?

Kök hücreler her vücutta kemik ilikleri ve yağ dokularında bulunan ihtiyaç duyulan dokuya enjekte edildiğinde o dokuya göre kendini yenileyebilen, kendi kendine çoğalan ve kendi kendini yenileyebilen özel bir hücredir. Her doku için tedavisi bulunsa da menisküs kök hücre tedavisi de dâhil ortopedik konularda daha yaygın olarak kullanılan bir tedavidir. Yaşa bağlı olarak, fazla kiloya bağlı olarak gelişen diz ağrılarında kök hücre ile kireçlenme tedavisi yapılabilmektedir. Diz kireçlenmesi nedeni ile oluşan eklem hasarları Ortocell kök hücre tedavi uygulamaları ile yavaşlatabilir ya da durdurulabilir. Kök hücre tedavilerinde en çok tercih edilen Ortocell kök hücre tedavi merkezini ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Diz Kireçlenmeleri İçin Proteze Alternatif Kök Hücre için yorumda bulun

    Diz Kireçlenmeleri İçin Proteze Alternatif Kök Hücre için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Diz Kireçlenmeleri İçin Proteze Alternatif Kök Hücre için ilk yorumu yapabilirsin.