Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitinginde Konuştu: “Van’ı Desteklemeye Devam Edeceğiz”

Erdoğan, Van’da Halka Seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van’da düzenlediği mitingde halka seslendi. Erdoğan, konuşmasında geçirdiği trafik kazasında vefat eden AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyesine başsağlığı diledi.

Van’a Duyduğu Memnuniyeti Belirtti

Erdoğan, Van’ın medeniyetler beşiği olduğunu vurgulayarak, Vanlılarla birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. İyi ve kötü günlerde Van halkının yanında olduklarını belirtti.

CHP’ye Eleştiriler

Erdoğan, CHP’yi eleştirerek, CHP’nin Van’ı ihtiraslarına kurban ettiğini söyledi. Geçmiş seçimlerde CHP adayı etrafında birleşilerek Van’ın iradesine ipotek konulduğunu ifade etti.

İstikrar ve Hizmet Vurgusu

Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin istikrarı için çalıştıklarını ve hizmetlerini sürdürdüklerini belirtti. Van’a yapılan kamu yatırımlarını ve hizmetleri detaylı bir şekilde açıkladı.

Seçimlere İlişkin Değerlendirme

Lider, 31 Mart seçimlerinin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını belirterek, eser ve hizmet siyasetinin istismar siyasetinin yerini alacağını ifade etti. Vanlıların desteğine güvendiğini belirtti.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Gündem
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitinginde Konuştu: “Van’ı Desteklemeye Devam Edeceğiz”
  1. Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitinginde Konuştu: “Van’ı Desteklemeye Devam Edeceğiz” için yorumda bulun

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitinginde Konuştu: “Van’ı Desteklemeye Devam Edeceğiz” için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitinginde Konuştu: “Van’ı Desteklemeye Devam Edeceğiz” için ilk yorumu yapabilirsin.