Akbank Kısa Film Festivali, Sinemaseverleri 20. Kez Buluşturuyor

74 Ülkeden Binlerce Film Başvurdu

Akbank Kısa Film Festivali, 25 Mart–4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek ve 20. kez düzenleniyor. Festival, kısa filmlerin yapımını teşvik etmek, gösterimini sağlamak ve ülke sinemasına katkıda bulunmak amacıyla düzenleniyor. Bu yıl 74 ülkeden toplam 2 bin 421 kısa filmin başvurduğu festival, sinemaseverlere zengin bir içerik sunacak.

Nuri Bilge Ceylan Festivalin Onur Konuğu

Festivalin 20. yıl onur konuğu ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan olacak. Ceylan, genç sinemacılar ve sinemaseverlerle bir araya gelerek kısa film deneyimlerini paylaşacak. Ayrıca, Ceylan’ın ilk kısa filmi “Koza” da festival kapsamında gösterilecek.

İstanbul’un İki Yakasında Eş Zamanlı Etkinlikler

Festival, bu yıl hem Akbank Sanat binasında hem de Moda Sahnesi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca, festival çevrim içi olarak da tüm sinemaseverlere açık olacak. Çevrim içi gösterimler, filmonline.akbanksanat.com adresinden izlenebilecek.

Tüm Etkinlikler Ücretsiz

Akbank Kısa Film Festivali, “Sen ne hissediyorsan o an ya uzar ya kısalır zaman” mottosuyla tüm etkinliklerini ücretsiz gerçekleştirecek. Festival, “Kime göre kısa?” diyerek kısa film tutkunlarını bekliyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Akbank Kısa Film Festivali, Sinemaseverleri 20. Kez Buluşturuyor için yorumda bulun

    Akbank Kısa Film Festivali, Sinemaseverleri 20. Kez Buluşturuyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Akbank Kısa Film Festivali, Sinemaseverleri 20. Kez Buluşturuyor için ilk yorumu yapabilirsin.