Kıvanç Tatlıtuğ Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor

Kıvanç Tatlıtuğ’un Oğluyla Çekilen Fotoğrafı Sosyal Medyayı Salladı

Stilist Başak Dizer ile 2016 yılında Paris’te evlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 15 Nisan 2022 tarihinde ilk kez baba olmanın sevincini yaşadı. Tatlıtuğ, oğlu Kurt Efe ile kumsalda çekilen bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşarak, “Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?” notuyla duygularını dile getirdi. Paylaşımıyla sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Baba Olmanın Hayatına Etkisi

Kıvanç Tatlıtuğ, baba olduktan sonra hayatının tamamen değiştiğini belirtiyor. Her fırsatta baba olmanın kendisine getirdiği mutluluğu vurgulayan Tatlıtuğ, “Allah isteyen herkese nasip etsin. Düşünce yapısından tut, sabah kalkışlarım bile başka bir şekilde oluyor” şeklinde konuşmuştu. Baba olmanın getirdiği sorumluluk ve sevgiyle hayatında önemli bir dönüm noktası yaşayan ünlü oyuncu, bu sürecin kendisine büyük bir anlam kattığını ifade ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kıvanç Tatlıtuğ Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor için yorumda bulun

    Kıvanç Tatlıtuğ Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kıvanç Tatlıtuğ Baba Olmanın Mutluluğunu Yaşıyor için ilk yorumu yapabilirsin.