Kapadokya’da 70 Yaşında İngilizce Öğrenen Metin Yıldız Takdir Topluyor

Memur Emeklisi Yıldız, İngilizce Kursuna Bastonla Gidiyor

Kızının tavsiyesi üzerine Kapadokya Eğitim Merkezi’nde açılan İngilizce kursuna üç hafta önce kayıt olan 70 yaşındaki Metin Yıldız, hafta sonları bastonuyla derslere katılmaya devam ediyor. Haftada 8 saat süren derslere tarafbet ara vermeden devam eden Yıldız, çevresindekilerin takdirini kazanıyor.

Kanser Tedavisi Görüp İngilizceye Yeniden Başladı

2009’da memuriyetten emekli olduktan sonra kendini geliştirmek için çaba harcadığını belirten Yıldız, kolon kanseri tedavisi nedeniyle İngilizce çalışamadığı için sınava giremediğini söyledi. tarafbet Ancak şimdi kurs sayesinde mezuniyet belgesi alabileceğine inanıyor.

Gençlere Örnek Oluyor

Çocukları ve torunlarının desteğiyle derslerini sürdüren Yıldız, İngilizce öğrenmenin yanı sıra Japonca kursuna da katılmak istediğini belirtti. İngilizce öğretmeni Buğra Kütük, 70 taraf bet yaşındaki öğrencisinin düzenli, dikkatli ve öğrenmeye istekli olduğunu vurgulayarak, gençlere örnek olduğunu dile getirdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kapadokya’da 70 Yaşında İngilizce Öğrenen Metin Yıldız Takdir Topluyor için yorumda bulun

    Kapadokya’da 70 Yaşında İngilizce Öğrenen Metin Yıldız Takdir Topluyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kapadokya’da 70 Yaşında İngilizce Öğrenen Metin Yıldız Takdir Topluyor için ilk yorumu yapabilirsin.