Jonathan Majors’a Denetimli Serbestlik ve Şiddet Müdahale Programı Kararı

Yargıç, Hapis Cezası Verilmesine Gerek Olmadığına Karar Verdi

ABD’li ünlü oyuncu Jonathan Majors, eski sevgilisine saldırmasının ardından aldığı hüküm neticesinde yargıç Michael Gaffey’in kararıyla karşı karşıya kaldı. Gaffey, Majors’a hapis cezası verilmesine gerek olmadığını hükmetti ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verdi.

Şiddet Müdahale Programı ve Ruh Sağlığı Terapisi

Majors, eski sevgilisi Grace Jabbari’ye saldırmak suçlamasıyla mahkûm olmasının ardından Marvel tarafından işten çıkarılmıştı. Yargıç, Majors’ın 52 haftalık bir aile içi şiddet müdahale programını tamamlaması gerektiğini ve ruh sağlığı terapisine devam etmesi gerektiğini belirtti.

Olayın Arka Planı

Jonathan Majors, 2023 yılında New York’ta eski sevgilisi Grace Jabbari’ye saldırmak suçlamasıyla tutuklanmıştı. İlk duruşmada güvenlik kameralarındaki görüntüler ve kanıtlar sunulmuş, Majors ise suçlamaları reddetmişti. Ancak jüri, Majors’ı suçlu bulmuştu.

Projeleri İptal Edilmişti

İddiaların ardından Majors’ın yer aldığı projeler ertelenmiş ve ABD Ordusu tarafından çekilen reklamlar dolaşımdan kaldırılmıştı. Ayrıca, Walt Disney Studios’un bir projesinden de çıkarılmıştı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Jonathan Majors’a Denetimli Serbestlik ve Şiddet Müdahale Programı Kararı için yorumda bulun

    Jonathan Majors’a Denetimli Serbestlik ve Şiddet Müdahale Programı Kararı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Jonathan Majors’a Denetimli Serbestlik ve Şiddet Müdahale Programı Kararı için ilk yorumu yapabilirsin.