İsrailli Aktris Gal Gadot Yeni Bebeğini Dünyaya Getirdi!

Gal Gadot, Instagram’da Doğum Haberini Paylaştı

38 yaşındaki İsrailli aktris Gal Gadot, doğum haberini Instagram hesabında duyururken yeni doğmuş bebeğiyle çekildiği bir fotoğrafı hayranlarıyla paylaştı. Ünlü oyuncu, “Güzel kızım hoş geldin. Hamilelik kolay olmadı ve atlattık. İbranice ‘ışığım’ anlamına gelen Ori ismine yakışır şekilde hayatlarımıza çok fazla ışık getirdin. Kalplerimiz şükranla dolu” notunu düştü. Fotoğrafta eşi Jaron Varsano da etiketlendi.

Doğum Haberi Hayranları Şaşırttı

Gadot, hamile olduğunu duyurmadığı için doğum haberi hayranlarını ve takipçilerini şaşırttı. Çiftin yeni doğan Ori dışında, Alma (12), Maya (6) ve Daniella (2) adlı üç kızları daha bulunuyor. Birçok ünlü, yorumlarda ünlü oyuncuya tebriklerini iletti. Aaron Paul, “Tebrikler!! Çok güzel” derken Lily Aldridge “Tebrikler” diye paylaştı. Şarkıcı Vanessa Carlton da, “Mazal Tov, çok güzel” yorumunu yaptı.

Gal Gadot Genç Bir Anne Olmayı Tercih Ediyor

2022’de Gadot, InStyle ile yaptığı röportajda doğum hakkında coşkuyla konuştu ve her zaman “genç bir anne” olmayı istediğini belirtti: “Doğum yapmaya genç yaşta başladım. Alma’ya hamile kaldığımda 25 yaşındaydım. Her zaman genç bir anne olmak istedim. Evet, üç çocuk. Tanrı onları korusun ama bu çok iş” dedi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. İsrailli Aktris Gal Gadot Yeni Bebeğini Dünyaya Getirdi! için yorumda bulun

    İsrailli Aktris Gal Gadot Yeni Bebeğini Dünyaya Getirdi! için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak İsrailli Aktris Gal Gadot Yeni Bebeğini Dünyaya Getirdi! için ilk yorumu yapabilirsin.