Oyuncu Zafer Algöz’ün Annesi Burhaniye’de Toprağa Verildi

Zafer Algöz’ün Anneleri Güner Algöz İçin Tören Düzenlendi

Oyuncu Zafer Algöz’ün annesi Güner Algöz, Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi. Güner Algöz, rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Burhaniye Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde hayatını kaybetti.

Zafer Algöz, Törende Taziyeleri Kabul Etti

Koca Camii’nde düzenlenen törende, Zafer Algöz camide taziyeleri kabul ederken babası Cevdet Algöz ise eşinin tabutuna tekerlekli sandalye üzerinden son kez baktı.

Sanat Camiasından Büyük Destek

Algöz’ün cenazesine sanatçı Zafer Algöz’ün yanı sıra yakın arkadaşı Cem Yılmaz, Bülent Şakrak, Can Yılmaz, Çağlar Çorumlu ve Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ailesi ve yakınları katıldı.

Geriş Mezarlığı’nda Defnedildi

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Zafer Algöz’ün annesi, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında Geriş Mezarlığı’nda defnedildi. Güner Algöz ve eşi uzun yıllardır Burhaniye’de yaşamaktaydı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Oyuncu Zafer Algöz’ün Annesi Burhaniye’de Toprağa Verildi için yorumda bulun

    Oyuncu Zafer Algöz’ün Annesi Burhaniye’de Toprağa Verildi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Oyuncu Zafer Algöz’ün Annesi Burhaniye’de Toprağa Verildi için ilk yorumu yapabilirsin.