Akademi Ödülleri Töreni Dolby Tiyatrosu’nda Gerçekleşti

Oppenheimer ve Zavallılar Geceye Damga Vurdu

Birbirinden iddialı yapımlar ve yetenekli oyuncular, Los Angeles’taki Dolby Tiyatrosu’nda düzenlenen Akademi Ödülleri töreninde nefeslerini tuttu. Oppenheimer ve Zavallılar (Poor Things), geceye damga vurarak 7 ödül kazandı.

Emma Stone En İyi Kadın Oyuncu Ödülünü Aldı

Zavallılar filmindeki performansıyla Emma Stone, En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Gecenin gözdesi olan kırmızı halı pozları arasında Stone’un şıklığı da dikkat çekti.

Billie Eilish ve Finneas O’Connell Tarihe Geçti

En İyi Orijinal Şarkı ödülünü kazanan genç sanatçılar Billie Eilish ve Finneas O’Connell, Oscar tarihinde 30 yaşına gelmeden ödül kazanan en genç isimler arasına girdi.

Gecenin Diğer Ünlü İsimleri

Bunun yanı sıra törende birçok ünlü isim şıklıklarıyla göz kamaştırdı. Bradley Cooper, Lupita Nyong’o, Ryan Gosling, Sandra Hüller ve birçok ünlü isim geceye renk kattı.

Gazze İçin Ateşkes Çağrısı

Tören sırasında bazı isimlerin yakalarındaki kırmızı rozetler dikkat çekti. Gazze’deki duruma dikkat çekmek için takılan minik kırmızı iğneler, geceye anlam kattı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Akademi Ödülleri Töreni Dolby Tiyatrosu’nda Gerçekleşti için yorumda bulun

    Akademi Ödülleri Töreni Dolby Tiyatrosu’nda Gerçekleşti için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Akademi Ödülleri Töreni Dolby Tiyatrosu’nda Gerçekleşti için ilk yorumu yapabilirsin.