Yardım Merkezinde Çalıştılar

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Fenerbahçe Ülker Stadı’nda oluşturulan yardım merkezinde sarı-lacivertli sporcular da gönüllülerle birlikte çalışıyor.

Bugün yapılan organizasyonda, Fenerbahçeli vbet futbolcular Mert Hakan Yandaş, Arda Güler ve Serdar Dursun, toplanan yardım malzemelerinin tırlara doldurulmasına yardımcı oldu.

Forvet oyuncusu Serdar Dursun, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamada bulundu. Serdar Dursun, depremde hayatını kaybedenlere baş sağlığı dileyerek sözlerine başladı.

“Herkesten Allah razı olsun. Başımız sağ olsun. Zor bir dönem ama ülkemize helal olsun. Böyle bir ülke yok. Çok yardımsever ülkeyiz. Kenetlendik. Ben Almanya’da büyüdüm. Orada böyle şeyler imkansız. Bu gibi durumlar olmaz bence. Burada okuldan çıkanlar vbet giriş geliyor, işten çıkanlar geliyor. Herkesten Allah razı olsun. Yüklediğimiz 21. tır oldu bu. İnşallah daha çok tır yollarız.”

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Yardım Merkezinde Çalıştılar için yorumda bulun

    Yardım Merkezinde Çalıştılar için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Yardım Merkezinde Çalıştılar için ilk yorumu yapabilirsin.