TOBB Başkanı’ndan Erdoğan’a tebrik

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci turuna ilişkin değerlendirmede bulundu.

Mehmet UZEL (ANKARA İGFA)
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi: “Seçimlerde gösterdiği başarıyla milletimizin teveccühünü kazanan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyorum. Türkiye’de imajbet bir defa daha milli irade tecelli etmiş ve milletimiz ferasetiyle tercihini yapmıştır. Ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylamasında milletimiz geleceğine ve demokrasiye sahip çıkarak, ülkemizin güçlü ve sağlam bir demokrasi geleneğine sahip olduğunu bir defa daha ortaya koymuştur. Artık seçim dönemi bitti. Dün, dünde kaldı. Bugün yeni şeyler söyleme zamanı. Cumhuriyetimizin 100. yıldönümünü kutladığımız bugünlere nasıl gelindiğini daha iyi anlama, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha huzurlu, daha mutlu ve daha müreffeh bir Türkiye için daha çok imajbet giriş çalışma zamanı.”

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. TOBB Başkanı’ndan Erdoğan’a tebrik için yorumda bulun

    TOBB Başkanı’ndan Erdoğan’a tebrik için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TOBB Başkanı’ndan Erdoğan’a tebrik için ilk yorumu yapabilirsin.