TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı

TEI Eskişehir Tesislerinde Teknisyen Yetiştirme Projesi

Türkiye’nin savunma sanayiinde ihtiyaç duyulan araçların motor üretimini gerçekleştiren TEI, Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü ile teknisyen yetiştirilmesine yönelik önemli bir adım attı.

Anadolu Üniversitesi’nde Protokol Töreni

TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol törenine Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Celile Eren Ökten, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit ve öğrenciler katıldı.

Vali Aksoy’un Değerlendirmesi

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Eskişehir’in Türkiye havacılık sektöründeki önemine vurgu yaparak, teknisyen yetiştirme projesinin sektörde örnek olacağını belirtti. Vali Aksoy, gençlerin havacılık sektöründe eğitim almalarının ve TEI gibi önemli kurumlarda çalışma fırsatı bulmalarının önemine dikkat çekti.

Projenin Detayları

TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut Akşit ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın tarafından imzalanan protokolle, öğrencilere TEI’de çevrimiçi eğitimler alma ve atölye eğitimlerine katılma fırsatı sunulacak. Başarılı olan öğrenciler TEI’de iş imkanı bulabilecek. Toplamda 554 öğrencinin katılması planlanan proje, havacılık sektöründe nitelikli teknisyenlerin yetiştirilmesine önemli bir katkı sağlayacak.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Eğitim
  • TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı
  1. TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı için yorumda bulun

    TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak TEI ve Eskişehir Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Teknisyen Okulu Projesi İmzalandı için ilk yorumu yapabilirsin.