SpaceX Mühendisi Yiğit Tokbey’in Annesinden Dokunaklı Paylaşım

SpaceX Mühendisi Yiğit Tokbey’in Ardından Annesinden Yürek Burkan Paylaşım

Teknoloji şirketi SpaceX’te kıdemli fırlatma mühendisi olarak çalışan Yiğit Tokbey, 19 Ocak’ta Kaliforniya’da motosiklet kazasında yaşamını yitirmişti. Oyuncu, ses sanatçısı ve eski manken Hülya Yiğitalp’in oğlu olan Tokbey, Adana Çukurova’da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Hülya Yiğitalp’in Sosyal Medya Paylaşımı

Evladının ölümüyle zor günler geçiren Hülya Yiğitalp, bu süreçte vaktini diğer oğlu Fırat Tokbey ile geçiriyor. Yiğitalp, Instagram hesabından zaman zaman kaybettiği oğlu Yiğit Tokbey ile anılarını paylaşıyor.

“Artık Dışarı Çıkmanın Zamanı Geldi” Notuyla Paylaştı

Hülya Yiğitalp, oğlu Fırat ile çekildiği bir fotoğrafı “Canım Fırat’ım bana bugün ‘Anne, dışarı çıkmanın zamanı geldi, hadi…’ dedi. Ben de ‘Peki’ dedim. Fotoğraf flu biraz, idare edin ben çektim” notuyla takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımıyla takipçilerini duygulandıran Yiğitalp, oğluyla yaşadığı anları paylaşmaya devam ediyor.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. SpaceX Mühendisi Yiğit Tokbey’in Annesinden Dokunaklı Paylaşım için yorumda bulun

    SpaceX Mühendisi Yiğit Tokbey’in Annesinden Dokunaklı Paylaşım için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak SpaceX Mühendisi Yiğit Tokbey’in Annesinden Dokunaklı Paylaşım için ilk yorumu yapabilirsin.