SON DAKİKA: 3-13 Mart’taki Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak – Son Dakika Spor Haberleri

Son dakika haberi! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, depremzedelere yardım amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve beIN Medya Grubu iş birliği ile organize edilen “Omuz Omuza” dayanışma ve yardımlaşma gecesine canlı bağlanarak 3-13 Mart tarihleri arasında tüm lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanacağını açıkladı.Bakan Kasapoğlu, millet olarak zor günlerden geçtiklerini anlatarak, “Peş peşe yaşanan depremlerde spor camiamızın birbirine sımsıkı kenetlenmesi, yaraları sarmak için seferber olması gurur verici. Elini taşın altına koyan camianın her ferdiyle gurur duyuyorum. İnşallah bu gecede aynı birlik ve beraberliği taçlandıracağız.” dedi.

Spor camiasının sadece zor günlerde değil her daim bu birlik ve beraberliği ortaya koymasını temenni eden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, şunları kaydetti:”Bugünler de elbet geçecek. Yaralarımızı sararken sporun iyileştiren, birleştiren gücünü her daim göstereceğiz. Kıymetli sporseverlere şunu ifade ediyorum, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak liglerimizin yayıncısı beIN Medya Grubu’yla görüşme neticesinde, sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla ligin önümüzdeki iki haftasında tüm futbol müsabakaları şifresiz herkese açık olacak. Bu projeye destek verenlere ve pozitif havayı oluşturan herkese teşekkür ediyorum.”

Kaynak : Ntv

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • SON DAKİKA: 3-13 Mart’taki Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak – Son Dakika Spor Haberleri
  1. SON DAKİKA: 3-13 Mart’taki Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak – Son Dakika Spor Haberleri için yorumda bulun

    SON DAKİKA: 3-13 Mart’taki Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak – Son Dakika Spor Haberleri için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak SON DAKİKA: 3-13 Mart’taki Süper Lig maçları şifresiz yayınlanacak – Son Dakika Spor Haberleri için ilk yorumu yapabilirsin.