SMA Hastası Kaan Efe’nin kampanyası mutlulukla sonuçlandı

İZMİR (İGFA) – İzmir Valiliği’nden yardım kampanyası için izinlerin hızlandırılması sürecinden itibaren belediye olarak Kaan Efe’ye destek verdiklerini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Kampanyaya destek olan, bağışlarda bulunan 7’den 77’ye herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Valilik izinlerinin süratle alınması ardından, ‘Haydi Bergama Kaan Efe İçin El Ele’ kampanyasının başlatıldığına işaret eden Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Geri kazanılabilir atıkların ilçe okullarında, kültür merkezinde ve Temizlik İşleri Şantiyemiz de toplanması, elde edilen gelirin kampanyaya aktarılması, Konserler, spor müsabakaları organize edilmesi, canlı yayınlarda kampanyaya destek çağrılarına kadar birçok faaliyette bulunarak kampanyaya tüm vatandaşlarımızla birlikte destek olduk. Bugün tedavi masrafları için yüzde 100 seviyesine ulaşıldı. Kaan Efe’miz mutlu, ailesi mutlu, Bergama’mız mutlu. Tedavi için gereken miktar el birliği ile toplandı. Kampanyaya az çok demeden katkı sunan 7’den 77’ye herkesi, gönüllüleri, iş dünyasını, sanatçılarımızı kutluyoruz. Yolun açık olsun, bahtın açık olsun güzel evladımız” dedi.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. SMA Hastası Kaan Efe’nin kampanyası mutlulukla sonuçlandı için yorumda bulun

    SMA Hastası Kaan Efe’nin kampanyası mutlulukla sonuçlandı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak SMA Hastası Kaan Efe’nin kampanyası mutlulukla sonuçlandı için ilk yorumu yapabilirsin.