Sakarya’nın kazanları Hatay’da kaynıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay’ın Sakarya Mahallesi’ne kurulan Aşevi ve mobil hizmet aracı, binlerce depremzedeye 3 çeşit sıcak yemek ulaştırıyor. Günde 5 bine yakın kişiye sıcak yemek servisi yapan personeller, bölgedeki hizmet aracıyla da depremzedelerin kişisel taleplerini karşılıyor.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi depremin yaralarını sarmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Birçok ilde hummalı bir çalışma gerçekleştiren ekipler, Hatay’ın Sakarya Mahallesi’ne bets60 kurdukları Aşevi ve mobil hizmet aracı ile binlerce depremzedeye merhem oluyor.

Günün her saatinde hizmet veren aşevinde sabah 750 kişilik sıcak çorba ve kahvaltılık, öğlen 1500 kişilik 3 çeşit bets60 giriş yemek ve akşam ise 2500 kişilik olmak üzere 5 bine yakın depremzedeye sıcak yemek ulaştırıyor. Depremzedelerin yanı sıra bölgede görev yapan tüm personellere de hizmet veren ekipler, 3 çeşit paketlenmiş yemek dağıtımıyla bölgede etkin bir rol üstleniyor.

Çalışmalarında depremzedelerin kişisel ihtiyaçlarına da cevap veren Büyükşehir Belediyesi, bölgede konuşlanan mobil hizmet aracıyla binlerce depremzedenin gıdadan giyime, kişisel hijyen ve temizlik ürünlerine kadar tüm temel ihtiyaç ve taleplerini karşılıyor. Hizmet aracında 7/24 çay, kahve ve atıştırmalık servisi gerçekleştiren personeller, bölgede hayatın bir an önce normale dönmesi adına gece gündüz hizmet vermeye devam ediyor.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sakarya’nın kazanları Hatay’da kaynıyor için yorumda bulun

    Sakarya’nın kazanları Hatay’da kaynıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sakarya’nın kazanları Hatay’da kaynıyor için ilk yorumu yapabilirsin.