Sağlık Bakanlığı Diş Hizmetlerinde Yeniliklere Gidiyor

Ankara’ya Yeni Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Geliyor

Sağlık Bakanlığı, diş tedavisi hizmetlerine erişimi kolaylaştırmak amacıyla önemli adımlar atıyor. Bu kapsamda Ankara’da Ağız ve Diş Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi kurulması projesi hayata geçiriliyor.

Aile Diş Hekimliği Uygulaması Ülke Genelinde Yaygınlaşıyor

Aile Diş Hekimliği uygulamasının ülke genelinde yaygınlaştırılması için adımlar atılmaktadır. Bu uygulama sayesinde 10 binden fazla çocuğa ulaşılmıştır. Eskişehir, Kırşehir ve Karabük’te pilot olarak başlatılan uygulama, yıl sonuna kadar daha fazla ilde hayata geçirilecektir.

Aileler MHRS Aracılığıyla Randevu Alabilecek

Bakanlık, Aile Diş Hekimliği uygulaması kapsamında ailelerin çocuklarının diş sağlığı tarama süreçlerini izlemelerine imkan tanıyan bir altyapı hazırlamıştır. Aileler, çocuklarının aile diş hekimi bilgilerini e-Nabız’dan görüntüleyebilecek ve Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden çocukları için randevu alabileceklerdir.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Sağlık Bakanlığı Diş Hizmetlerinde Yeniliklere Gidiyor için yorumda bulun

    Sağlık Bakanlığı Diş Hizmetlerinde Yeniliklere Gidiyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Sağlık Bakanlığı Diş Hizmetlerinde Yeniliklere Gidiyor için ilk yorumu yapabilirsin.