Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 6’lı masa açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'ndan 6'lı masa açıklaması

SON DAKİKA HABERİ: İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6’lı masadan kalktığını duyurmasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’ndan ilk açıklama geldi. Karamollaoğlu açıklamasında, “Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Son dakika haberi! İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6’lı masadan kalktığını duyurmasının ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Twitter hesabından bir açıklama yayınladı.

Karamollaoğlu, Millet İttifakı’nın dünkü toplantısında alınan karara işaret ederek “Sözleştiğimiz gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz.” ifadesini kullandı. Karamollaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, milletin problemlerine çözüm olmak adına, yine aziz milletin teşviki ve desteğiyle çıktıkları kutlu yolculuğu bugüne dek büyük bir kararlılıkla sürdürdüklerini belirtti. Millet İttifakı olarak özellikle son 1,5 yıldır her konuda beraberce çalışıp, ortak akıl ve istişareyle birçok konuda uzlaşıya vardıklarını dile getiren Karamollaoğlu, şunları kaydetti: “Dün gerçekleştirdiğimiz son toplantımızda, genel başkanların her birinin altına imza atmasının ardından kamuoyuyla paylaşılan ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere, 28. Dönem TBMM ve 13. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak Cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak bir anlayışa ulaştık. Bu minvalde toplantımızda sözleştiğimiz gibi 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin ev sahipliğinde bir araya geleceğiz. Halkımız müsterih olsun. Bizler, milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız. Aynı inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz.”

Kaynak : Ntv

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Dünya
  • Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 6’lı masa açıklaması
  1. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 6’lı masa açıklaması için yorumda bulun

    Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 6’lı masa açıklaması için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu’ndan 6’lı masa açıklaması için ilk yorumu yapabilirsin.