Poyrazın Kızları sürpriz yapmadı

Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilkyarının son maçında deplasmanda Eskişehir Hentbol’u 30-25 mağlup etti.

ESKİŞEHİR ( İGFA) – Kadınlar Hentbol 1. Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilkyarının son maçında deplasmanda Eskişehir Hentbol’u 30-25 mağlup etti. Rakibiyle Porsuk Spor Salonu’nda karşı karşıya gelen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilkyarıda üstün bir oyun sergiledi.

Ligde oynadığı 9 maçta 8 galibiyet alan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Bursa Büyükşehir Belediyespor, 8 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile 9. sırada bulunan rakibi karşısında ilkyarıda özellikle Melike Kasapoğlu, Büşranur Şaş, Elif Çağla Şen. ve Sude Çifçi ile goller bulurken, üstünlüğü kaptırmadı. Mücadelenin ilkyarısını 19-15 önde tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor,  ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 47. dakikasını 27-20 üstünlükle geçen Bursa Büyükşehir Belediyespor, maçtan da 30-25 galip ayrıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu sonuçla ligdeki 10. maçında 9. galibiyetini alırken, ilkyarıyı da galibiyetle tamamladı.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Poyrazın Kızları sürpriz yapmadı için yorumda bulun

    Poyrazın Kızları sürpriz yapmadı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Poyrazın Kızları sürpriz yapmadı için ilk yorumu yapabilirsin.