Potanın Tarzanları bugünkü Bahçeşehir karşılaşmasına hazır

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi (BSL) 12’nci hafta maçında evinde İstanbul temsilcisi Bahçeşehir Kolejini ağırlayacak.

Karşılaşma, bugün (25 Aralık Pazar) saat 15.30’da oynanacak.

Başantrenör Hakan Demir yönetiminde hafta boyunca yapılan antrenman programı ile maçın hazırlıkları tamamlandı. Yeni transferlerden İlkan Karaman, Ricky Tarrant ve Troy Selim Şav da antrenmanda yer alarak takımla birlikte çalıştı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Bora Çaylan, “Evimizde ligimizin iyi takımlarından Bahçeşehir Kolejini ağırlayacağız. Bu ligde kolay maç olmadığını her hafta görüyoruz. Bahçeşehir Koleji karşısında galip gelerek bir çıkış trendi yakalamayı hedefliyoruz. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız da bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Biz, bu önemli maçta tüm taraftarlarımızı ve Manisalı hemşehrilerimizi takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Spor
  • Potanın Tarzanları bugünkü Bahçeşehir karşılaşmasına hazır
  1. Potanın Tarzanları bugünkü Bahçeşehir karşılaşmasına hazır için yorumda bulun

    Potanın Tarzanları bugünkü Bahçeşehir karşılaşmasına hazır için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Potanın Tarzanları bugünkü Bahçeşehir karşılaşmasına hazır için ilk yorumu yapabilirsin.