‘Plastik Aşklar’ Manisa’da sahnelendi – İGF HABER

MANİSA (İGFA) – Manisa, usta oyuncu Oya Başar’ın ve başarılı oyuncu Ebru Kural’ın muhteşem performansıyla “Plastik Aşklar” oyununa ev sahipliği yaptı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda sahnelenen oyunu Genel Sekreter Yardımcıları Ali Öztozlu, Ergün Aksoy, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, daire başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra yüzlerce Manisalı tiyatro sever izledi.

Ali Cüneyd Kılcıoğlu’nun yazdığı, Orçun Ucal’ın yönettiği Oya Başar ve Ebru Kural’ın sahne aldığı tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi. Tek perde olarak sahnelenen oyununun sonunda ünlü oyuncular dakikalarca ayakta alkışlandı.

Oyunun sonunda sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, sanatçıları performanslarından dolayı kutlayarak, çiçek ve içerisinde Mesir Macunu ürünlerinin yer aldığı çanta takdim etti. Tiyatro severlere Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Aksoy, kültür-sanat etkinlikleriyle Manisalılarla buluşmaya devam edeceklerini belirtti.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. ‘Plastik Aşklar’ Manisa’da sahnelendi – İGF HABER için yorumda bulun

    ‘Plastik Aşklar’ Manisa’da sahnelendi – İGF HABER için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak ‘Plastik Aşklar’ Manisa’da sahnelendi – İGF HABER için ilk yorumu yapabilirsin.