Opel Mokka Elektrik, menzil artırdı

İSTANBUL (İGFA) – Avrupa’nın en çok tercih edilen batarya elektrikli modellerinden biri olan Opel Mokka Elektrik, yeni 54 kWsa batarya ile WLTP normuna göre 327 kilometre yerine emisyonsuz 403 kilometreye kadar yol kat edebilecek.

Bu geliştirmeyle modelin menzili yüzde 23 artarken, enerji tüketimi 100 kilometrede 15,2 kWsa’e (WLTP) düştü. Mokka Elektrik sadece yüksek verimlilik seviyesi sunmakla kalmıyor. Aynı zamanda 115 kW/156 hp güç ve 260 Nm tork üreten elektromotoruyla üstün sürüş keyfi de sunuyor.

Daha fazla güce ve daha uzun menzile sahip Mokka Elektrik, Opel’in elektrikli hamlesini ve elektrikliye geçiş konusundaki istikrarını gözler önüne seren bir başka örnek olarak da dikkat çekiyor.

Hafif ticari araç ürün gamının tamamı dahil olmak üzere güncel olarak on iki elektrikli Opel modeli satışa sunuluyor. Marka, 2024 yılına kadar her modelinin bir elektrikli versiyonunu piyasaya sunacak ve 2028 yılına kadar Opel, Avrupa’da tamamen elektrikli bir marka haline gelecek.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Opel Mokka Elektrik, menzil artırdı için yorumda bulun

    Opel Mokka Elektrik, menzil artırdı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Opel Mokka Elektrik, menzil artırdı için ilk yorumu yapabilirsin.