Messi İlk Kez Açıkladı

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Dünya Kupasında Wout Weghorst ile yaşadığı tatsız olayla ilgili ilk kez konuştu. Messi “Yaptıklarımı sevmiyorum, sonrasında olanları da onaylamıyorum.” dedi.

Katar’da düzenlenen winbir Dünya Kupası’nı müzesine götüren Lionel Messi, Weghorst ile yaşadıkları tartışmayla ilgili konuştu.

İkili arasındaki tatsız olayı ilk kez anlatan Messi, Hollanda ile oynadıkları çeyrek final mücadelesinin oldukça gergin geçtiğini ifade etti.

Sonradan oyuna giren Weghorst’un 2 gol atarak Hollanda’yı maçın içerisinde tuttuğunu belirten Messi, konuyla ilgili üzgün olduğunu belirtti.

Lionel Messi, yaşananlardan rahatsız olduğunu da dile getirdi.

“Bunlar çok fazla gerilimin, çok fazla sinirin olduğu anlardır. Hızlı bir şekilde gelişir ve insanlar anlık tepkiler verir. Yaptıklarımı sevmiyorum ve sonrasında olanları da onaylamıyorum.”

Messi olay anını ise, “Maç sonrası winbir giriş konuşmamı yapıyordum. Her şey birdenbire oldu. O tip bir imaj bırakmak istemiyorum, ama böyle şeyler olabiliyor” cümleleri ile açıkladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Messi İlk Kez Açıkladı için yorumda bulun

    Messi İlk Kez Açıkladı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Messi İlk Kez Açıkladı için ilk yorumu yapabilirsin.