Memduh Büyükkılıç 'depremzedelerle' buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kayseri Erkek Öğrenci Yurtları’nda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret etti.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın yaşandığı kentlerden gelen depremzedelere kucak açmaya devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç da depremden etkilenen vatandaşları kaldıkları yurtlarda yalnız bırakmıyor.

Kayseri Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Kayseri Erkek Öğrenci Yurtları’nda misafir edilen depremzede vatandaşları ziyaret eden Başkan Büyükkılıç’a yurt ziyaretinde Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

Tek tek depremzede vatandaşlarla görüşüp, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulunan Büyükkılıç, çocuklarla da ayrıca yakından ilgilendi.

“GÜN BİRLİK, BERABERLİK GÜNÜ”

Depremzede vatandaşlarla sohbet eden Başkan Büyükkılıç, birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaparak, “Gün birlik, beraberlik günü. Birbirimizle dayanışma günü, birbirimize sahip çıkma günü. Kayseri, Kahramanmaraş’ın hemen yanı başında ve burada Kahramanmaraş’ımızdan gelmiş olan misafirlerimiz değil hemşehrilerimiz var. Bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızla el ele hep beraber sizlere nasıl hizmet ederizin kaygısını taşıyan bir yaklaşım sergiliyoruz. Sizlere layık olmaya, dualarınızı almaya, yüzlerinizin tebessüm etmesini sağlamaya gayret gösteriyoruz. Bugünleri de aşacağız Allah’ın izniyle” diye konuştu. 

DEPREMZEDELERDEN KAYSERİ’YE TEŞEKKÜR

Kayseri’ye Kahramanmaraş’tan gelen depremzede vatandaş da deprem bölgesine en çok yardımının Kayseri’den gittiğini ifade ederek, “Kahramanmaraşlı olarak en çok yardımın Kayserililerden geldiğini gördüm. Gerek kurtarmada, gerek yardımlarda olsun veya bu şehre girdiğimizde bütün gençlerin elinde yiyeceklerle, çaylarla karşılaması çok duygulandıran bir şeydi. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, deprem felaketinin etkilerinin sürdüğü bu günlerde depremzedelerin yanında yer almayı sürdüreceklerini, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.

Kaynak : İGFA

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  • Ana Sayfa
  • Memduh Büyükkılıç 'depremzedelerle' buluştu
  1. Memduh Büyükkılıç 'depremzedelerle' buluştu için yorumda bulun

    Memduh Büyükkılıç 'depremzedelerle' buluştu için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Memduh Büyükkılıç 'depremzedelerle' buluştu için ilk yorumu yapabilirsin.