MEB, Öğretmenler Odası Buluşmaları Programını Sürdürüyor

MEB, Öğretmenlerle Buluşmalar Düzenliyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), her ayın ilk hafta sonunda farklı illerdeki öğretmenlerle bir araya geldiği “Öğretmenler Odası Buluşmaları” programını sürdürüyor. Bu kapsamda Bakan Ziya Selçuk, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Konya, Kastamonu ve Sivas’ta öğretmenlerle bir araya geldi.

Bakan Tekin Depremin Yıl Dönümünde Öğretmenlere Seslendi

Ankara’daki sekizinci buluşmada, Bakan Ziya Selçuk, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümü nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşları anarak konuşmasına başladı. Bakan Selçuk, başta öğretmenler ve öğrenciler olmak üzere depremlerde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. Ayrıca, depremin etkilerini yaşayan bölgedeki öğrenci, öğretmen ve vatandaşların yaralarını sarmak için bakanlık olarak seferberlik halinde çalıştıklarını belirtti.

Müfredat Değişikliği Yakında Açıklanacak

Bakan Selçuk, önemli bir çalışma olan müfredat değişikliğiyle ilgili olarak yakın zamanda kamuoyuna açıklama yapacaklarını ifade etti. Müfredatın hızla değişen dünya koşullarına ve güncel gelişmelere uygun bir şekilde güncellenmesi gerektiğini vurgulayan Bakan Selçuk, bu çalışmaların tamamlandığını ve yakında paylaşılacağını belirtti.

Öğretmenlerin Görüşleri ve Beklentileri Alındı

Buluşmaya katılan öğretmenler, eğitim alanındaki görüş, öneri ve beklentilerini aktarma fırsatı buldu. MEB, öğretmenlerin görüşlerini ve beklentilerini dikkate alarak politikalarını şekillendirme ve istişare kültürünü önemseyen bir yaklaşım sergilemeye devam ettiğini vurguladı.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. MEB, Öğretmenler Odası Buluşmaları Programını Sürdürüyor için yorumda bulun

    MEB, Öğretmenler Odası Buluşmaları Programını Sürdürüyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak MEB, Öğretmenler Odası Buluşmaları Programını Sürdürüyor için ilk yorumu yapabilirsin.