Manisa’da gençlik ve çocuk korosundan muhteşem konser

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Gençlik Korosu ve Çocuk Korosu Konseri, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi. Konseri Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürü Hasan Torun, MASMEK Koordinatörü Ahmet Kaplan, Kültür Merkezi Sorumlusu Uğur Çayhan ve çok sayıda vatandaş takip etti.

Koro Şefi Arcan Hacer Aydınlı öncülüğünde sevilen şarkıların seslendirildiği konserde, solo ve koro performansları izleyenlerden tam not aldı. Konserin sonunda sahneye çıkan Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürü Hasan Torun, koristleri performanslarından dolayı tebrik ederek, Şef Arcan Hacer Aydınlı’ya çiçek takdim etti.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Manisa’da gençlik ve çocuk korosundan muhteşem konser için yorumda bulun

    Manisa’da gençlik ve çocuk korosundan muhteşem konser için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Manisa’da gençlik ve çocuk korosundan muhteşem konser için ilk yorumu yapabilirsin.