Manisa potada ABD’li Ricky Tarrant’la anlaştı

MANİSA (İGFA) – Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde (BSL) mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol Takımı, oyun kurucu mevkiine takviye yaptı. Yeşil-beyazlı takım, son olarak TED Ankara Kolejliler forması giyen Ricky Tarrant ile 1 yıllığına anlaştı.

RİCKY TARRANT KİMDİR?

Tam adıyla Ricky Lafredrick Tarrant Jr. 7 Ağustos 1993’te Amerika Birleşik Devletleri’nin Memphis şehrinde dünyaya geldi.

Kolej kariyerini de Memphis’te geçiren Ricky Tarrant, kariyeri boyunca Almanya, Kanada, Venezuela, Macaristan’da forma giydikten sonra ülkemize 2018-2019 sezonunda Artvin Belediyesi forması ile geldi.

2019-2020 sezonuna Mamak Belediyesi’nde 2022-2023 sezonuna TED Ankara Kolejliler formasıyla başlayan Tarrant, Manisa Büyükşehir Belediye Spor Kulübümüz ile 2022-2023 sezonu sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Manisa potada ABD’li Ricky Tarrant’la anlaştı için yorumda bulun

    Manisa potada ABD’li Ricky Tarrant’la anlaştı için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Manisa potada ABD’li Ricky Tarrant’la anlaştı için ilk yorumu yapabilirsin.