Maç Kadrosunda 8 Değişiklik

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında İtalya temsilcisi Fiorentina’yı ağırlayan Demir Grup Sivasspor’da teknik direktör Rıza Çalımbay, son oynanan İstanbulspor maçına göre ilk 11’de 8 değişiklik yaptı.

Rıza Çalımbay, son oynadıkları ve Spor Toto Süper Lig’de 3-0 yenildikleri İstanbulspor maçının ilk 11’ine göre Fiorentina karşısında Alaaddin Okumuş, Camara, Ziya Erdal, Keita, Ulvestad, N’Jie, Leke James tempobet  ve kart cezalısı Gradel’in yerine, Murat Paluli, Appindangoye, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Cofie, Saiz, Erdoğan Yeşilyurt ve Caicedo’yu oynattı.

Sivasspor’da sakatlıkları devam eden Caner Osmanpaşa ve Robin Yalçın da Fiorentina maçında forma giyemedi.

Konuk ekip Fiorentina’da teknik direktör Vincenzo Italiano, Serie A’da son oynadıkları Cremonese müsabakasına göre ilk 11’de 4 değişikliğe gitti.

Italiano, Cremonese maçında tempobet giriş ilk 11’de başlattığı Sirigu, Biraghi, Barak ve Saponara’yı yedek soyundururken, Terraciano, Ranieri, Bonaventura ve Gonzalez’e ilk 11’de şans verdi.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Maç Kadrosunda 8 Değişiklik için yorumda bulun

    Maç Kadrosunda 8 Değişiklik için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Maç Kadrosunda 8 Değişiklik için ilk yorumu yapabilirsin.