Kupa Maçları Ertelendi

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), erkek ve kadınlarda Türkiye Kupası maçlarının daha önce ilan edilen tarihlerde yapılamayacağını açıkladı.

TBF’den yapılan açıklamaya göre, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremler nedeniyle Bitci Erkekler Türkiye Kupası ile Bitci Kadınlar Türkiye Kupası müsabakaları, kulüplerle istişare edilerek sezon öncesi vbet ilan edilen tarihlerde oynanmamasına karar verildi.

Yeni faaliyet programı kulüplerle yapılacak görüşmelere göre yeniden değerlendirilecek.

“İlgili müsabakalara satın alınan dijital biletlerin iadesi için herhangi bir işlem yapılmasına gerek yoktur. Bilet tutarı, işlemde kullanılan banka-kredi kartına 10 iş günü içinde iade edilecektir. Ülkemizi yasa boğan depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet; milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

Kadınlarda Dörtlü Final maçları 9-11 Mart tarihlerinde Hatay’da, erkeklerin Dörtlü Final karşılaşmaları vbet giriş  ise 17-19 Şubat’ta Konya’da yapılması planlanıyordu.

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kupa Maçları Ertelendi için yorumda bulun

    Kupa Maçları Ertelendi için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kupa Maçları Ertelendi için ilk yorumu yapabilirsin.