Kraliyet madalyalı Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker’den bin çocuğa destek

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker, bin çocuğu mutlu etti.

 

2001 yılında Kraliçe tarafından Kraliyet  madalyası ile ödüllendirilen, 2005 yılında Hollanda’da halk oylaması ile  40 yılın en iyi kalpli insanı seçilerek bu güne kadar  Türkiye ye gönderdiği 7 bin 500’den fazla akülü-aküsüz  engelli arabası ile  gönülleri fetheden Bülent Türker, her yıl binden fazla çocuğu sevindiriyor.

Hollanda’da kendi evinde 7 yıldır kurduğu Çanakkale Müzesi ile dünyada bir ilke damga vuran Türker, kurduğu müze 2019  yılında Türk Dünyası Dünya Kültür ödülü almıştı.

Bülent Türker,  son yaptığı sosyal faaliyeti ile Altın Lale’de koleksiyonundan sattığı forma forma ve Atatürk halılarından  elde edilen gelir ile  1000 çocuğu  mutlu ederek gönülleri fethetti.

İhtiyaç sahibi Türkiye’nin her yerinde çocuklara ulaşmaya çalıştığını ifade eden Türker, “Bundan büyük zevk alıyorum. Daha çok  öğretmenleri ve çocuklarla daha yakın olan kişi ve kuruluşlardan  bilgi alarak yardımları ulaştırıyoruz ve çok mutlu oluyoruz. Bana büyük destek veren  Altın Lale ekibine çok teşekkür ederim. Yardımlarımız devam edecek.  Bütün bir yıl boyunca da  sokak canlarına ormandaki sahipsiz canlara  destek veriyoruz mama gönderiyoruz . Mutluyuz huzurluyuz” diye konuştu.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  • Ana Sayfa
  • Yaşam
  • Kraliyet madalyalı Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker’den bin çocuğa destek
  1. Kraliyet madalyalı Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker’den bin çocuğa destek için yorumda bulun

    Kraliyet madalyalı Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker’den bin çocuğa destek için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kraliyet madalyalı Trakya’nın altın çocuğu Bülent Türker’den bin çocuğa destek için ilk yorumu yapabilirsin.