Kocaeli'de 'Milli İrade' ortaya çıkıyor

“İzmit meydana çıkacak” sloganıyla duyurulan Kocaeli Milli İrade Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor. Temel demir imalatının devam ettiği proje tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak.

KOCAELİ (İGFA) – Tamamlandığında dünya meydanlarıyla boy ölçüşecek bir proje olan Kocaeli Milli İrade Meydanında çalışmalar devam ediyor.

Yaklaşık 50 bin metrekare büyüklüğe sahip Milli İrade Meydanının temel demir imalatının %80’i tamamlandı. Ayrıca ekipler altyapı imalatını sürdürüyor.

Bölgenin hareketlenmesinde etkili olacak projenin kuru havuz betonarme ve saha beton imalatına devam ediliyor.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Tamamlandığında bölgenin cazibe merkezi olacak Milli İrade Meydanında; içerisinde değişebilir ve yenilenebilir olarak öngörülen, öğrenme, paylaşma ve hareket fonksiyonlarına hizmet eden toplam 2 bin 796 metrekare tek katlı parçalı kapalı alan inşa edilecek. Alan içerisinde ayrıca 125 kişilik çok amaçlı salon, fitness ve spor stüdyosu, kitap kafe, eğitim atölye ve sınıfları, kafe yapıları yer alıyor.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

İlginizi Çekebilir bu yazı ile alakalı

  1. Kocaeli'de 'Milli İrade' ortaya çıkıyor için yorumda bulun

    Kocaeli'de 'Milli İrade' ortaya çıkıyor için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kocaeli'de 'Milli İrade' ortaya çıkıyor için ilk yorumu yapabilirsin.