Kocaeli Gölcüklü liseliler Gastronomi Festivali’nden ödülle döndü

KOCAELİ (İGFA) – Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Gastronomi Festivali’ne katıldı. Türkiye ve yurt dışından 1100 yarışmacının katıldığı festivalde Gölcük ekibinin 10 öğrencisi hünerlerini sergiledi.

Festivalde; Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi; “Altın Tava Ödülü”, “Yılın En İyi Lisesi Ödülü” ve “Yılın En İyi Şefi Ödülü” ile üç ödül birden kazandı. Festivalde birbirinden lezzetli yemekler yapan Gölcüklü 10 öğrencinin tamamı da altın madalya kazandılar.

BAŞKAN SEZER ÖDÜLLÜ ŞEFLERİ TEBRİK ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, festivalden büyük başarı ile dönerek ilçenin gururu olan öğrencilerle bir araya geldiler. Birliktelikte öğrencilerle gurur duyduğunu söyleyen Başkan Sezer, “Bu büyük başarıyı kazanan öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi ve Okul Müdürü Sayın Hüseyin Gürlagap’ı can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak

Bu Yazı İçin Ne Düşünüyorsun?

  1. Kocaeli Gölcüklü liseliler Gastronomi Festivali’nden ödülle döndü için yorumda bulun

    Kocaeli Gölcüklü liseliler Gastronomi Festivali’nden ödülle döndü için henüz bir yorumda bulunulmamış! Hemen üst alanda bulunan formu kullanarak Kocaeli Gölcüklü liseliler Gastronomi Festivali’nden ödülle döndü için ilk yorumu yapabilirsin.